A genetikai apparátus implicit funkciói

Háttér:
Csak 70-90-s a múlt században voltak az alapvető munkája a német iskola F.a. Poppa (F.A.Popp), amely az egység az öröklődés szervezetek (a kromoszóma) egy koherens forrása ultra-gyenge foton emisszió a tartományban 250-800 nm. Ez a leginkább “mezőegyenértékű kromoszómák”. Ezeknek az örökítő sugárzásoknak a szerepét azonban nem értették meg. A kollégáim és én részt vettünk ezekben a vizsgálatokban, 1984 óta, az Institute of Physical and technical problems (IFTP) ACADEMY OF SCIENCIES OF the USSR, Institute, most rasformirovannom. Itt, d 1984-1988-ban. Volt lézerspektroszkópia korrelációs módszerrel felfedezni két alapvető tulajdonságait DNS – a képesség a spontán solitonnym vozbuždeniâm TN. a jelenség Fermi-pasta-Ulam (FPU) és a képesség, hogy generál hullám fantom szerkezet (A DNS fantom hatás). Erről bővebben a “Hullámgenom” (1994g.), “A genetikai kód hulláma” (1997g.) és a “Lingvisztikus-hullámgén” című monográfiáimban olvashat. Elmélet és gyakorlat ” (2009g.), valamint cikkeinkben. Ez a két tulajdonság lényegében ismeretlen DNS korábbi DNS-memória típusok. Van még egy másik memóriatípus is a genom holografikus, amit szintén én kértem. A holografikus memória genom ötlete a TN-ben végzett kísérleteken alapul. Phantom Leaf Effect (Phantom Leaf Effect), a mi tudósaink észlelte Adamenko 1975-ben. és többször reprodukálták általunk, stb. kutatók. A legmagasabb formája holografikus memória Biosystems memória agy ember, a kísérletileg igazolt Pribramom, Korneevym és sok más kutató. De ez nem korlátozódik a mi különböző megértése hromomsom. Golografičnosti egy univerzális elv, az első alkalommal készült d. Bom [Talbot M., 2005, Holografikus univerzum]. Ezért attribútumok a genom és a holografikus agy, csak magánjellegű kifejezései ennek a jelenségnek, de jelentős.
A kutatás fejlődése
Aztán ott volt a legfontosabb szakasza a 10 éves abnormális működésem a Fizikai Intézetben a Tudományos Akadémia. őket. P.n. Lebegyev (Optikai Osztály) a nagy fizikusok-professzorok V.a. Ŝeglovym, V. Volf Gorelik, S.a. Rešetnâkom stb. Ott, az én javaslatomra, Létrehoztunk egy virtuális lézer molekulák DNS és kromoszómák. Ezt 1996-ban publikáltuk. a Quantum Electronis és más cikkekben, a Lézerfizika elméleti tervét a Lézerfizika, az Összefoglaló jelentésekben a fizika előnyomtatványokban és az LPI LPI-ben dolgoztuk ki.
Miután 6 év hasonló munka DNS lézer készült japán fizikusok, több különböző, de valójában ugyanazt a hatást kapta, mint a lézer pumpálás DNS. Ez egy alapvetően fontos és alapvető eredmény. Ezt megelőzően sok kétség merült fel a munkák iskola f. Poppa -, hogy valóban, DNS működni, mint egy lézer? És mi japánok bizonyítottuk. Sajnos, a japán szerzők nem reagáltak a javaslatomra, hogy közösen fejlesszük és gondolkodjunk az eredményeinkről. Sőt, az új kiadványok a japán szerzők a DNS-lézer észlelésére a sajtóban nem lehet. Elhiheted, hogy tudatában lettek az ilyen tanulmányok nagy jelentőségének és őrzőjüknek. (A) a fontosságát, hogy a DNS-lézer lehetővé teszi a hullám genetikai-metabolikus folyamatok szimulálását a szervezetekben, beleértve a holografikus. Vagyis, hogy a, Amit elméletileg igazoltak a munkáinkban, nevezetesen, stratégiailag, kvantumszinten, távoli, azaz nagy távolságokban, irányítsák a Föld összes Bioszisztémájának genetikai apparátusát, beleértve az embert is.
Ennek a munkának a folytatása csak az Institute of Management SCIENCES. Mi azonban egy másik tervben fejlesztettük ki. Mivel a DNS a kromoszómán belül in vivo lézer-szerű funkciókat lát el, Meg lehetne találni a meglévő és az orvostudományban használt lézerek között, amelyek bizonyos mértékig szimulálnák a DNS lézerfunkcióját. Ezt találtuk. Ez a hélium-neon lézer 632,8 nm hullámhosszú, de speciális ortogonális polarizációs módokkal. Ez a speciális üzemmódban képes leolvasni a polarizátor (spin) genetikai információt az élő szervezetekben, sejtekben, DNS-ben, RNS-ben és fehérjékben. Ő képes lefordítani az információt az úgynevezett spin Photonic-modulált szélessávú elektromágneses sugárzás (MBER) szerint az elmélet szerint a lokalizált fény, miközben a genetikai információt. Az elméletben, a hatások már hozzátette, hogy nekünk a koncepció az utazó hullám hologram Denisűka És a legfontosabb dolog, Ezek a hatások és az elmélet lehetővé tette számunkra, hogy tegyük őket a gyakorlatba, amely lehet nevezni biospintronikoj, hogy egy gyakorlati megtestesülése Lingvistiko-hullám genetika (BTY). Használunk bizonyos technológiák biospintroniki (Vannak szabadalmak és prioritások), amelyek lehetővé tették számunkra, hogy kísérletileg bizonyítani elméleteinket. Azonban,, Meg kell jegyezni, hogy az ilyen kutatás és a gyakorlat találkozott nagy ellenállás és indokolatlan hivatalos tudomány segítségével dezinformáció és rágalmazás szellemében hamisító tudományos kinevezettek az Illuminati, tökéletesen bemutatott Sallem.

A FORMÁLIS HIBÁK EREDETE, GENETIKA ÉS MOLEKULÁRIS BIOLÓGIA.

Nagyon sok, a genetika és a molekuláris biológia által készített, hasznos és megfelelő. Azonban a hibák itt lelkiismeretlenek, és ki kell javítani, mielőtt túl késő lenne. A fő hiba a korábbi kutatások a, hogy a genom tekintették tisztán fizikai funkció, Míg ezek többdimenziós, többszörös, és ami a legfontosabb, a kvantum szinten. A BTY 2 fő szinten megvalósított kromoszómafunkciók szempontjából – valódi (Itt koncentrálódnak a fő kutatások). És a kvantum-mentális, magában foglalja a holografikus és a nem-lokális kvantumkomponenseket. Itt a kutatás míg elszigetelt és még gyerekcipőben járnak. Vagy osztályozva. De ez a kvantum kereszt-helyiségek-mentális és holografikus szintek és alszintek a genom és a stratégiai fejlesztési terület biológia, orvostudomány, biokomp′űtinga. Részletes kutatás és elemzés a genetikai apparátus mutatott gyökerek tévhitek korábbi kutatások. Ezek a, Amit nem értett, figyelmen kívül hagyott kvázi beszéd, a mentális része a kromoszómák és a DNS. Stratégiailag minden a genom alá szöveg-hang és holografikus attribútumok DNS, a legfontosabb jellemzői a genom-biokomp′űtera. Mondhatjuk, hogy a genetikai apparátus gondolkodik és érti a mi szintünket. És ez a, Ezen túlmenően, az Alapítvány a gondolkodás-tudat az agy. De ez egy speciális téma.
Ez már hasznos volt, amikor az elvek használata BTY?
Hogy értjük-e az embriók felnőtt szervezetté formálódásának főbb elveit? Nem, ezek pusztán leíró jellegűek és végső soron helytelenek. Citodifferencirovok mechanizmusok őssejtek és nem értik a fő. BTY ad világos és egyszerű értelmezése e kulcsfontosságú bioprocessu. Dinamikus tér-időbeli szerkezete a fejlődő embrió határozza meg gradiens (nem Vol′pertovskimi) hullámfrontok genomikus polarizációs hologramok, által létrehozott folyadékkristályok DNS holesterikov kromoszóma kontinuum sejt-szövet területek. Ezek ugyanazok, a kromoszóma, -források koherens fény (250-800nm), szükséges olvasni a genom hologramok. A második az embrió egy felnőtt szervezet egy kvázi hangszerkezet fehérjék-szövegek, fordította a szervezet a nyelvek elsődleges DNS-RNS szövegek. Nem csak a gén kvázi gondolkodás, Ez még mindig megadja a jelölés, kalibrálás (holografikus) mezők embriogenezis és adja a szöveg (fehérje morfogenetikai) megjegyzéseket. A harmadik kvantum bázis biomorfogeneza az összes sejt és genom azonnali elérése kvantum Nonlocality, azaz teleportációs hullám genetikai-metabolikus információ között több száz milliárd sejtek között, alkotó a test.
Ha mindez kísérletileg bebizonyosodik? Igen, bizonyos mértékig. Ez a tanulmány a d.m. n… Jiang Kan Dženâ (Khabarovsk), ACAD.. RAMS Kaznacheyev (IKEM, Novoszibirszk), d. m. n. Budagovskogo (Michurinsk), d. m. n. Burlakova (MSU). Nos, a mi kísérleteink. Különösen szükséges elmondani a nobeliata Luc Montagnier és csapata. Ők egyértelműen és egymástól függetlenül megerősítették a genetikai információ átvitelére vonatkozó adatainkat a hullám makrotávolsággal. Az ő kísérleteik sokkal egyszerűbbek, de nem kevésbé fontosak. Csoportos információ egy rövid adás Montagnier szegmensét DNS tiszta vízben segítségével az elektromágneses mező (így gondolják), majd a PCR reakció segítségével szintetizált valódi DNS, az azonos forrás, a leolvasott információ [DNS hullámok és a víz. (L). Montagnier1,2, (J). Aissa2, (E). Del Giudice3, (C). Lavallee2, A. Tedeschi4, és (G). Vitiello5 1 AIDS Kutatási és Megelőzési Világalapítvány (UNESCO), Párizs, Franciaország 2 Nanetics Biotechnologies, S.A.. 98 rue Albert Calmette, F78350 Jouy-en-Josas, Franciaország 3 IIB, International Institute for Biophotonics, Neuss, Németország 4 WHITE HB, Milano, Olaszország 5 Mathematika és Informatika Tanszék, Universit`a di Salerno és INFN, Gruppo Collegato Salerno, I-84100 Salerno, Olaszország. arXiv:1012.5166v1 [q-bio.OT] 23 Dec 2010].

A NOBEL-DÍJAS LUC MONTAGNIER MEGERŐSÍTI KUTATÁSAINKAT

Hozzászólás a cikkhez vagy – ahogy a Nobel-díjas Luc Montagnier megerősíti kutatásainkat. Tekintettel a csoport munkájának stratégiai fontosságára, Luc Montagnier, ésszerű, hogy értékelést adjon a mi, korábbi, azonos irányú tanulmányainkkal összehasonlítva. Luc Montagnier, de facto, behatolt a terület Lingvistiko-hullám Genetika (BTY), nem tudott róla, valószínűleg kapcsolódó, Nem probléma. Miért fontos Luc Montagnier (és a mi, sokkal fejlettebb változatunk) -mágneses vízszerkezet tanulmányozása a DNS-transzlációban, beleértve az intracelluláris víz szerkezetét is? Az okok a következők. Az orvostudományban, a genetikában, a helyzet kritikus volt abban az értelemben, hogy nem használják fel a hatalmas információs készletek “szemét” DNS, Ennek megfelelően,, most valódi lehetőségeket BTY. Az ok a hosszú és folyamatos hiánya a stratégiai elvek a munka a fő emberi erőforrás központja – a genetikai apparátus, amely felelős nemcsak az öröklődés, hanem a döntő szabályozás az anyagcsere és a fiziológiai funkciók, egészen a gondolkodás és a tudat szintjéig. A fő probléma a hiánya, figyelmen kívül hagyva az ellentmondásokat a modell a genetikai kód, amely lehetővé tette a többi nobeliatami – M. Nirenbergom és f. Crick. Valójában, Ez egy durva hiba nem tudatos, pontosabban, figyelmen kívül hagyja az értékét kétértelműség kódoló aminosav kódok fehérje és fél kódolás. Ez a kétértelműség azonnal megjelölték, de nem tulajdonítottak nekik, M. Nirenbergom és f. Crick , de később, elhomályosították és “elfelejtették”. A lényeg azonban az, hogy ne felejtsük el. Azonban “elfelejtették”. Mire vezetett ez? Ez vezetett, mint említettük, az úgynevezett transzgenikus mérnöki tevékenységhez, amelynek fő eredménye, az olcsó, genetikailag módosított (GM) élelmiszer. Ez azzal fenyeget, hogy betiltja a földi élet genetikai összeomlását. A magyarázatot adtam a publikációimban.
A második következménye a tévedések m. Nirenberga és f. Crick:
Az orvostudomány kudarca a súlyos betegségek – rák, AIDS, tuberkulózis – kezelésében, az emberek aktív életének akár 200 vagy több évre való meghosszabbításának kudarca. Lehet és kell is, hogy egy új ága a biológia és az orvostudomány-Lingvistiko-hullám Genetika. Ennek alapja a Kvantum Biokomp′űtera (KB) genetikai apparátusának megértése, a benne rejlő tudati és gondolkodási elemekkel.
A KB alapelvei, ismétlem, -golografičnost′, lingvističnost′ és a kvantum-nonlokalitás a szabályozó csapatai. A mesterséges KB kísérleti modelljét a lézertechnológia alapján hoztuk létre. KB képes a következő funkciókat, mint a biocomputer: a)) olvasás hullám genetikai információ kromoszómák, sejtek, szövetek és egész szervezetek, b) átalakítása szkennelés (rögzítés információ) Lézer fotonok modulált szélessávú elektromágneses sugárzás (MBER) Míg az elsődleges foton genetikai információ, in) hullám átvitelét genetikai információ makro távolságok, y.) a genetikai információ bevitele mŠÈI szervezet-fogadó formájában, az intracelluláris vízbe, d) firmware kezelése-javítása az anyagcsere, a befogadó, például beteg vagy idős ember fiziológiája.

Ez elméletileg és kísérletileg bizonyított van megalapozva a publikációk (mintegy 100) és három monográfiák, beleértve a legújabb – “Lingvistiko-hullám gén. Elmélet és gyakorlat” (2009g.). Más szóval, a mi kutatási prioritások kapcsolatban a munkák csapat Luc Montagnier. Az első publikációnk a genetikai információ hullámvándorlásában 2003-ban jelent meg: P.P. Garyaev, 2003, Klónozás, AIDS, rák, cukorbetegség és a hullámgenetika. Tudat és fizikai valóság. Vol. 8, # 2, old. 52-60; P. Garjajev, 2003, Der wellengenetische Code. Tattva Viveka, №20, 68-73. oldal. ( németül ); P.P. Garjajev, E. Leonova, 2003, A hullámgenetika különös világa. Az elme és a fizikai valóság folyóirata “, IE 8, No. 6, s. 27-40. 2010-ben. megjelent elméleti-kísérleti cikkünk a TN-ről. DNS fantom effektusról. Leírja a fizikai és matematikai formalizált, korábban ismeretlen kvantum memória genetikai struktúrákban és annak jelentőségét a szervezetek számára http://scireprints.lu.lv/160/1/gariaev.pitkanen.pdf. És most egy cikk ugyanebben a témában, Luc Montagnier “DNS hullámok és a víz” ez okozta a hangos reakció a tudományos világ, mert ez tartalmazza a kísérleti bizonyítékot a távolság (a távoli) hullám átviteli szerkezet a DNS-molekula közvetlenül a víz. Valójában mi is ugyanezt tettük, mint Montagnier, csak sokkal korábban. És kapott egy szabadalmat erre a jelenségre – a fantomoobrazovanie, Register for DNA, hogy, Talán, illusztrálja az elv a DNS információátvitel, az egyik “szellem variációk”, mint a vízben, és az élő szervezetekben: Rospatent, 2009g., # 2355009, “módszer és eszköz a replikatív DNS-hullám megjelenítésére”. Rendelési szám: 2007102044. A találmány elsőbbsége 2007. január 22. 2011. október 10. Bejegyeztük az elsőbbséget a technológia hullám sugárzott egyedi gén BLBP az agyi őssejtek neuronjaiból [Gariaev, stb. 2011, How to control the metabolism of Biosystems and system for its implementation. (Rospatent)]. Ugyanebben a szellemben demonstráltuk a távolságot a genetikai információ hullámátvitelét: Rospatent, 2010g. “Módszer és eszköz irányított hullámhatás a Varroa atkára”. Rendelési szám: 2008134520. A találmány elsőbbsége 2008. augusztus 26. g. A “fantom” DNS-molekulák elméleti értelmezése http communication://scireprints.lu.lv/160/1/gariaev.pitkanen.pdf nemcsak a mi kísérleteinkre, hanem a Luc Montagnier csoport munkájára is, ahol a szerzők hibás elméleti magyarázatot adtak, ugyanezekre az eredményekre. Megjegyzem, Montagnier csoportja nem hivatkozik a 2003-as és egyéb publikációkra, valamint a szabadalmainkra és prioritásainkra. Most, Miután a független validációs csapat Luc Montagnier fő, Már bizonyítottuk korábban egy tény, haul futó hullám genetikai információ, egy új korszak a biológia, Genetika és az orvostudomány. Valódi lehetőségeket kínál, hogy kezelje az egészség és meghosszabbítja az emberek életét, a lingvistiko-kvantum attribútumok kromoszómák, amit beszéltünk és közzétett munkák az elmúlt 28 évben. Add – körülbelül 20 évvel ezelőtt, a mi nagy fizikus és kristályográfus, Nikolay Aleksandrovich Bul′enkov, bebizonyította, a víz szerkezete képes létrehozni klaszterek, amelyekből lehet építeni egy víz egyenértékű, másolatok DNS, RNS és fehérjék [Bul′enkov N.a., 1991, Biophysics, Vol. 36, Vol. 2, s. 181-243. A hidratáció lehetséges szerepéről, mint a Bioszisztémák integrációjának vezető tényezőjéről a hierarchia különböző szintjein]. Ez az, ahol Luc Montagnier otthoni információi. És számunkra, Info, vezető tényszerű alapot az ő és a mi munkánk számára.

“Prof. Dr. P. P. Garjajev”

Automatikus forditasu szoveg.

hu_HUMagyar