Eladás!

Ùj termékeink!

ZenPeak Light (villanófényes UV készülék)

1,316,67

Elérhetőség 13 készleten

Köszönjük a megosztást!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Skype

Szállítási idõ 6 – 8 hét
(Ecosvet)

 

Kosár tartalma

Az “ZenPeak Light” orvosi eszköz – ultraibolya fényimpulzus terápiás eszköz – orosz tudósok és szakemberek fejlesztése. Sokéves klinikai vizsgálatokon ment keresztül, a Roszdravnadzor, az Orosz Orvosi Tudományos Akadémia, a Regeneratív Orvosok Orosz Orvosi Társasága által engedélyezett és ajánlott használatra. Az “ZenPeak Light” segít az otthoni immunitás fokozásában, az anyagcsere javításában, az öregedés lassításában, a vérnyomás, a szív és az erek normalizálásában, a vér viszkozitásának csökkentésében, a vércukorszint csökkentésében és sok más betegségtől való megszabadulásban. Érdekli az Ön és családja egészsége?

Az ultraibolya vérsugárzás (UVBIR) biomolekuláris hatásmechanizmusai

Az UVOC egy olyan módszer, amely a spektrum ultraibolya részéből származó fénykvantumokkal befolyásolja a vért. A módszert több mint 80 éve alkalmazzák az orvostudományban. Az 1928-ban V. Hancock és E. Knott először végzett több alkalommal testen kívüli UVOC kezeléseket egy szepszisben haldokló kismamán. A besugárzott vér mennyisége 100-120 ml volt. A beteg meggyógyult. A Szovjetunióban ezt a módszert először 1937-ben Leningrádban alkalmazták Filatov A.N. és Kasumov G.I. transzfuziológusok. 1979-ben Leningrádban a S.I. Vavilov Popovról elnevezett Állami Optikai Intézetben. 1979-ben Leningrádban a S.I. Vavilovról elnevezett S.I. Vavilov Állami Optikai Intézetben Popov Y.V. Kukuy L.M.-vel közösen kifejlesztette és tesztelte az “Izolda” MD-73-as készüléket, amelyet az orvosok még mindig használnak.

Az ultraibolya sugárzás (UVR) biológiai hatását az élő szervezetek sejtjeinek részét képező anyagok molekuláinak azon képessége okozza, hogy elnyelik a sugárzás kvantumait, és ennek következtében különböző fotokémiai reakciókban vesznek részt, amelyek megváltoztatják szerkezetüket és funkcióikat. A besugárzott vér emberre gyakorolt hatásmechanizmusa összetett és sokrétű. Eddig nincs egységes elmélet az UVI emberi szervezetre gyakorolt hatásáról, azonban a tudósok bebizonyították, hogy az UVI hatására meredeken megnő a vér baktériumölő aktivitása és oxidációjuk révén inaktiválódnak a toxikus anyagok és enzimek. A második szakaszban a besugárzott vérben a vérsejtek funkciója aktiválódik, és nagyszámú nem specifikus immunitásfaktort szabadítanak fel. A kvantumenergia hatására az eritrociták felületén új felületaktív anyagok képződnek, megváltoztatva a membrán elektromos töltését, ami a vér viszkozitásának csökkenését és oxigénkapacitásának növekedését biztosítja.

Az UVOC terápiás hatásában bizonyos helyet foglal el a szervezet immunrendszerének átszervezése. Az UVOC alkalmazásának jó klinikai hatása a mikrocirkuláció javulásához kapcsolódik a vér viszkozitásának csökkenése miatt, valamint az erek megtisztításához a fibrinlerakódásoktól, ami a perifériás véráramlási sebesség növekedését okozza és javítja a szövetek oxigénellátását.

Az UVOC legfontosabb hatásai közé tartozik a baktériumölő hatása. A baktériumsejtek egyes anyagaira hatva az ultraibolya sugárzás baktériumölő hatást fejt ki a beteg vérében. Megállapították, hogy a fotomodifikált vér baktériumölő hatása sok hasonlóságot mutat az antibiotikumok hatásával.

Így az UVOC a következő terápiás hatásokat biztosítja:

 • baktériumölő;
 • gyulladáscsökkentő;
 • a mikrocirkuláció javítása;
 • a vér oxigénkapacitásának növelése és a szervek és szövetek oxigénellátásának növelése;
 • a regenerációs és anyagcsere-folyamatok normalizálása és serkentése;
 • immunjavító;
 • a regeneráció serkentése, az eritrociták funkcionális tulajdonságainak javítása.

Az UVOC hatásmechanizmusainak tanulmányozása terén elért eredmények ellenére a különböző betegségek optimális kezelési programjainak kidolgozására irányuló kutatás folytatódik.

A bemutatott adatok egyértelműen bizonyítják a hatékony és biztonságos UVOC módszer széles körű alkalmazásának szükségességét a mindennapi klinikai gyakorlatban, mind a betegségek és klinikai állapotok széles körének terápiás intézkedéseinek komplexében, mind pedig önállóan, különösen gyógyszerintolerancia, hozzáférhetetlenség vagy egyes gyógyszerek magas ára esetén. A következő elveket kell követni: nem invazivitás, megfelelő hatékonyság, biztonság, a terápiás hatások széles skálája, egyszerű használat, tömörség. Mindezen követelményeknek teljes mértékben megfelel az egyedülálló hazai UVOC készülék, az “ZenPeak Light”.

Hogyan hat az ZenPeak Light készülék az emberi egészségre?

Lassítja a szervezet öregedését

Csökkenti a vércukorszintet és a “rossz” koleszterinszintet.

Normalizálja az idegrendszeri folyamatokat

Csökkenti a vér viszkozitását, oxigénnel dúsítja azt.

Javítja az anyagcserét

Normalizálja az idegrendszeri folyamatokat

Helyreállítja és erősíti az immunitást

Megöli a fertőzéseket, enyhíti a gyulladást.

Miért választják az emberek az ZenPeak Light-ot?

Biztonság
Minimális ellenjavallatokkal rendelkezik, felnőttek és gyermekek számára 4 éves kortól alkalmas.

Biztonság
Minimális ellenjavallatokkal rendelkezik, felnőttek és gyermekek számára 4 éves kortól alkalmas.

AzUVO ellenjavallatai általánosak:

 • UVB túlérzékenység
 • hipokoaguláció
 • III. stádiumú magas vérnyomás
 • súlyos érelmeszesedés
 • akut agyi keringési zavarok

A helyi  ellenjavallatai:

 • rosszindulatú daganatok
 • aktív tuberkulózis
 • máj- és vesebetegségek jelentős funkciózavarral járó betegségek
 • thyrotoxicosis
 • szisztémás lupus erythematosus
hu_HUMagyar