Eladás!

Ùj termékeink!

ZenPeak jobb torziós lámpa

521,67

Köszönjük a megosztást!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Skype

6 – 8 hetes postázási idõ!

Műszaki jellemzők: torziós lámpa, Surzhin-lámpa. A lámpa két üzemmódban működik, állandó feszültségen és váltakozó szinusz első félperiódusán. Socket GU 10, sugárzók teljesítménye 2×35-50 W.

Leírás: A funkcionális állapot önkorrekciójának fotonikus információ-aktív spin-mezővel történő személyre szabott beindítására szolgáló eszköz a vírusok, gombák, protozoonok, baktériumok, helminták és toxinjaik önkorrekciójának és egyensúlyának beindítására a testben és a térben, valamint a test energetikai, genetikai, sejtszintű, szervi szintű helyreállítására szolgál.

Készülék és működési elve: A készülék spin-polarizált sugárzása hasonló a napfényhez, amely biztosítja az úgynevezett D-vitamin képződését a szervezetben (ez a spin-polarizált energia a szervezetben, biztosítva annak holisztikus működését).

A víz spin-struktúrálása során a sok száz és ezer egyedi molekulából álló, információs szerkezetű gömbök összeomlanak benne, minden molekula megcsavarodik és a megfelelő természetes spinre tesz szert, minden bal spinű anyag megsemmisül: vírusok, baktériumok, gombák, protozoonok, azok toxinjai, radioaktív részecskék, mechanikai szennyeződések és még az oldható sók is kicsapódnak. Csak az információsan tiszta, strukturált víz képes egyetlen molekula formájában azonnal behatolni a szervezet sejtjébe a membránon keresztül és biztosítani az anyagcserét, a víz-só cserét, annak osztódását és energiatermelését benne, megszünteti a szervezet kiszáradását és öregedését.

Alkalmazás módja:

1. Alapvető. Reggel alvás után 30 perc, este lefekvés előtt 30 perc. A 45 nap alatt. Ezen túlmenően, az információ tisztítotts víz fogyasztása, az hullámgenetikai mátrixok hallgatása.

2. A tér, szobák, alvóhelyek, dolgok energetoinformációs tisztítása a fénymennyiség letapogatásával történik. Fordítson különös figyelmet a szobában a sarkokra, a ruhákat és cipőket tartalmazó szekrényekre, a beteg ágyakra, ehhez állítsa a lámpa fényét a megfelelő helyre 5-10 percre. Ha lehetséges, akkor az egész lakást, az egész házat és az összes szobát meg kell tisztítani. A lámpafény energiája egy bizonyos idő után áthatol a falakon és a tárgyakon.

3. A funkcionális állapot helyreállítását és normalizálását a test összes szervével végzett szisztémás munka biztosítja. A test holisztikus rendszer, ezért ne csak a beteg szervre összpontosítsuk a figyelmet, a betegség oka nem biztos, hogy ezen a helyen van. A szervezet önkorrekciós folyamatainak beindításakor lehetséges:

– a személy energia-információs mezejének (aurájának) helyreállítása;
– a karma megtisztítása, a betegség okának eltörlése, az energetikai kötöttségek megszüntetése;
– a gyulladásos és krónikus folyamatok szerveiben a parazita mikroflóra jelenlétéhez kapcsolódó gyulladásos és krónikus folyamatok: vírusok, baktériumok, gombák, protozoonok, helminták és toxinjaik aktivitásának önkorrekciójának beindítása;
– egy személy egészséges elméjével és testével pusztítás a szervekben a kövek, homok, só lerakódások, koleszterin, az erek szűkülése;
– méregtelenítés és minden “salak” eltávolítása a szervezetből;
– a szervezetben a helyreállítási és regenerációs folyamatok átmenete a sejtek, a genetikai, a szervek, a neurofiziológiai, a funkcionális és a mentális szinteken;
– a szervezeten belüli energia-információs kapcsolatok helyreállítása és energia-információs csere a kozmikus tér, a Föld és a Föld mágneses mezejének energiájával (ezek az energiák biztosítják a biológiai életet a Földön);
– egészséges lélekkel és testtel az ember megkapja az önmegvalósítást, a Szentlélek általi beavatást, a második születést, ami végső soron a “Szentlélekből való táplálkozást” jelenti – Isten energiája, a teste egy végtelen energiaforráshoz kapcsolódik, ami biztosítja az egészségét, jólétét és a létezés örömét.

Strukturált víz és ételek beszerzése: irányítsa a lámpa fényét az ételekre “-” üzemmódban 30-60 másodpercig, igyon 1 pohár strukturált vizet étkezés előtt, kevés sót hozzáadva, igyon 1 pohár nem hideg vizet azonnal reggel, kevés vizet hozzáadva, tárolja a vizet és az ételt természetes anyagokból készült edényekben. 1-10 percig végezze el a helyiségek, dolgok és egyéb tárgyak energetikai-informatikai tisztítását. A reflektor fénye a növények és állatok növekedésének aktiválását is biztosítja, növeli termelékenységüket, eltávolítja a parazitákat és megszünteti a betegségeket.

Biztonsági óvintézkedések:

– A tűzveszély elkerülése érdekében ne üzemeltesse a lámpát az alvóhelytől 50 cm-en belül.
– Ne irányítsa a lámpa fényét gyúlékony tárgyakra (a lámpa hőmérséklete elérheti az 1000°C-ot).
– Vigyázzon az égési sérülésekkel.
– Cserélje ki a megfeketedett lámpákat újakra, miután a Surzhina lámpát leválasztotta a hálózatról.
– Ne engedje, hogy a készüléket megüssék vagy leejtsék.
– Gyermekek csak felnőtt felügyelete mellett tartózkodhatnak a szobában, ahol a lámpa működik.

Berendezések

Surzhin lámpa 1 db; Állvány 1 db; Használati útmutató

Kosár tartalma

hu_HUMagyar