Eco Svet impulzusterápiás készülék (otthoni használatra)

990.00

Availability: 4 készleten

Postazasi ido 3 het – 2.5 honap , a termeket egyenileg kell elvamolni! Kulfoldi termek!
INGYEN MATRIXOK!

LEÍRÁS
Az Ecosvet 1 orvosi eszköz, orosz tudósok és szakemberek által kifejlesztett ultraibolya fényimpulzus terápiás eszköz. Sokéves klinikai vizsgálaton ment keresztül, amelyeket a Roszdravnadzor, az Orosz Orvostudományi Akadémia, az Orosz Orvostudományi Társaság és a Helyreállító Orvostudományért Társaság jóváhagyott és ajánlott. Az “Ecosvet 1” segít javítani az otthoni immunitást, javítani az anyagcserét, lassítani a test öregedését, normalizálni a vérnyomást, a szívet és az ereket, csökkenteni a vér viszkozitását, csökkenteni a vércukorszintet és megszabadulni sok más betegségtől. Érdekli a saját és családja egészsége?

Az UV -VIRÁRZÁS (UFO) BIOMOLEKULÁRIS MECHANIZMUSAI
Az UFOK egy módszer a vér befolyásolására a spektrum ultraibolya részének fénykvantumaival. A módszert több mint 80 éve használják az orvostudományban. 1928 -ban V. Hancock és E. Knott először végeztek több testen kívüli UFOK -t szepszisben haldokló szülés utáni nőben. A besugárzott vér térfogata 100-120 ml volt. A beteg felépült. A Szovjetunióban ezt a módszert először Leningrádban alkalmazták 1937 -ben A.N. Filatov transzfiziológusok. és Kasumov G.I. 1979 -ben Leningrádban, az Állami Optikai Intézetben. S.I. Vavilova Popov Yu.V. L.M. Kukuy -val együttműködve az “Isolde” MD – 73 készüléket, amelyet az orvosok a mai napig használnak, kifejlesztették és tesztelték.

Az ultraibolya sugárzás (UVR) biológiai hatása annak köszönhető, hogy az élő szervezetek sejtjeit alkotó anyagmolekulák képesek elnyelni a sugárzási kvantumokat, és ennek következtében részt venni különböző fotokémiai reakciókban, amelyek megváltoztatják szerkezetüket és funkcióikat . A besugárzott vér hatásmechanizmusa egy személyre összetett és változatos. Eddig nincs egységes elmélet az UVR emberi szervezetre gyakorolt ​​hatásáról, ezzel együtt a tudósok bebizonyították, hogy az UVR hatása alatt a vér és az inaktivált mérgező anyagok és enzimek baktericid aktivitása élesen fokozódik oxidációjuk miatt. A második szakaszban a vérsejtek működése aktiválódik a besugárzott vérben, és nagyszámú nem specifikus immunitási tényezőt szabadítanak fel. A kvantumenergia hatására az eritrociták felszínén új felületaktív anyagok képződnek, amelyek megváltoztatják a membrán elektromos töltését, ami csökkenti a vér viszkozitását és növeli oxigénkapacitását.

Az UFOK terápiás hatásában egy bizonyos hely tartozik a szervezet immunrendszerének szerkezetátalakításához. Az UFOA használatának jó klinikai hatása a mikrokeringés javulásához kapcsolódik a vér viszkozitásának csökkentésével, valamint az erek fibrinlerakódásoktól való megtisztításával, ami a perifériás véráramlás sebességének növekedését eredményezi. a szövetek oxigénellátása.

Az UFOK legfontosabb hatásai közé tartozik a baktericid hatása. A baktériumsejt néhány anyagára hatva az ultraibolya sugarak baktericid hatással vannak a beteg vérére. Megállapították, hogy a fotomodifikált vér baktericid hatása nagyban hasonlít az antibiotikumokéhoz.

Így az UFOK a következő terápiás hatásokat biztosítja:

bakteriális;
gyulladásgátló;
a mikrocirkuláció javítása;
a vér oxigénkapacitásának növelése és a szervek és szövetek oxigénellátásának növelése;
a regeneratív és anyagcsere -folyamatok normalizálása és stimulálása;
immunkorrekció;
a regeneráció stimulálása, az eritrociták funkcionális tulajdonságainak javítása.
Az UFOA hatásmechanizmusainak tanulmányozása terén elért haladás ellenére a különböző betegségek optimális kezelési programjainak kidolgozását célzó kutatás folytatódik.

A bemutatott adatok egyértelműen arra utalnak, hogy a mindennapi klinikai gyakorlatban széles körben kell alkalmazni az UFOK hatékony és biztonságos módszerét, mind a betegségek és klinikai állapotok széles körére vonatkozó terápiás intézkedések komplexumában, mind egymástól függetlenül, különösen a gyógyszer intoleranciája, elérhetetlensége vagy bizonyos gyógyszerek magas költsége. Ebben az esetben az elveknek kell vezérelniük: nem invazivitás, kellő hatékonyság, biztonság, terápiás hatások széles skálája, könnyen kezelhető, kompakt. Mindezeket a követelményeket teljes mértékben kielégíti az egyedülálló UFOK “EKOSVET 1” háztartási készülék.