Sale!

Szarkofág, elektromos takaró Ecomag alapkészülékkel!

1,500.00

Availability: 14 készleten

Egyéni elvámolás és egyéni áfa fizetéssel!
Háztartási és helyhez kötött használatra tervezték.
A termékek működési elve az elektrosztatikus örvénytér által a szervezetre gyakorolt fizioterápiás hatáson alapul.

A páciens elektrosztatikus térrel történő befolyásolásának ezen módszerének alapja a test kölcsönhatása egy változó, alacsony frekvenciájú, nagy intenzitású elektrosztatikus mezővel, az áramerősség mód, valamint az időparaméterek megváltoztatásának lehetőségével. Az elektrosztatikus mező hozzájárul a különböző fokú rezgések megjelenéséhez a szövetekben, amelyek jelentős mélységig terjednek. A szövetek ezen ingadozásai (elmozdulásai), az alkalmazás gyakoriságától, intenzitásától és időtartamától függően. képesek befolyásolni a neuro-receptor apparátust, a lokálisan elhelyezkedő vér- és nyirokereket, szabályozni az izomtónust, befolyásolni a belső szervek funkcionális állapotát. A bemutatott elektrosztatikus terápia módszere hatékony a mozgásszervi rendszer, a központi és perifériás idegrendszer betegségei, a nyirok- és vénás elégtelenség, valamint a bronchopulmonalis rendszer és az emésztőszervek patológiáiban.
A tekercs és a statikus takaró Ecomag generátorhoz való csatlakoztatása egy lépcsős transzformátoron keresztül történik.
Az alkalmazás módja a lehető legegyszerűbb. Takaró esetén az egyik felére kell ülni, a másodikat felülről letakarva. 30-60 perc naponta 1 alkalommal. Az általános erősítő fizioterápiás eljárásokhoz egy rugalmas statikus tekercset helyezünk el 60 percre a gerinc mentén, vagy lokálisan, a test problémás területein.
A megfigyelések azt mutatják, hogy normál elektromos potenciál jelenlétében az ember sikeresen dolgozhat és teljes életet élhet 90 évesen, 100 évesen és tovább. Az eljárások során teljes mértékben azonosítják és kiküszöbölik a különböző testrendszerek munkájában bekövetkező összes kudarcot, amelyek még nem jelentkeztek fájdalmas érzések és az egyes szervek funkcióinak zavarai formájában. Az elektroterápiás eljárások nemcsak visszaállítják az összes véredény működését, hanem befolyásolják az ember pszichológiai állapotát is.

Egyéni elvámolás és egyéni áfa fizetéssel!
Szin: barna, a szin a termekkepen lathato dszintol elterhet.