Sale!

Rodin Vortex tekercse

720.00

Availability: 4 készleten

Ez a leírás: Zománchuzal 0,35 mm 12 db x 7,5 méter
Keret:
Külső átmérő 123,6 mm
A bejgli átmérője a szakaszon 47,2 mm
A furat átmérője 29,1 mm
Erősítő: TPA 3110 chip, 30W+30W, 12V 3A.
Dr. Oz ennek az új technológiának az ősére utalva kijelentette egy nemrégiben megjelent televíziós közleményben; A PEMF-ek csökkentik a fájdalmat, a gyulladást, a stressz testre gyakorolt hatását és a vérlemezkék adhézióját, javítják az energiát, a vérkeringést, a vér és a szövetek oxigéntelítettségét, az alvás minőségét, a vérnyomást és a koleszterinszintet, a tápanyagok felszívódását, a sejtek méregtelenítését és a regenerálják a sejteket. Ezenkívül segít egyensúlyban tartani az immunrendszert, stimulálja az RNS-t és a DNS-t, felgyorsítja a csontok és a lágyszövetek helyreállítását, valamint ellazítja az izmokat.
A “Torfon” a világ legfejlettebb örvénytekercse, amely a Tesla bifiláris tekercséhez hasonló erőteljes centripetális mezőt hoz létre, amelyet szubszonikus PEMF-terápiához használnak. A különbség abban rejlik, hogy a “torfon” a másodlagos sugárzás hatására milliószorosára erősíti fel ezeket a jeleket. a tóruszon keresztül mindkét irányban fonott nagy sebességű kétirányú tenzor technológiája.
A különálló sztereó csatornákon az eszközbe belépő, egymással ellentétes forgó szabad elektronok úgynevezett szimmetrikus örvénypárokká szinkronizálódnak (amelyek úgy működnek, mint két egymásba fonódó, de egymással szemben lévő tornádó, amelyek energiahiperbolát generálnak). Ez a hihetetlenül egyedi energia toroid lamináris anionos spinnek tekinthető; súrlódásmentes közeg, amelyben a káros elektronok egész ionokká alakulnak át Cooper-párosításnak nevezett eljárással. Ebben az energetikailag harmonikus állapotban a vákuum a szupravezetők vagy háromszögletű hangjelek által generált nullpontos Meissner-antigravitációs mezőbe vezet, amely a szimpatikus harmonikus rezonancia hatására egységes egésszé válik.