Torziós mezõs alap készülék – Ecomag

590.00990.00

Postazasi ido 3 het – 2.5 honap , a termeket egyenileg kell elvamolni! Kulfoldi termek!

“Ecomag-1” generátort, egy kis innovatív vállalkozás az “Ecosvet” korlátolt felelősségű társaság hozta létre 2006-ban Krasznodarban, a Kvant NPO volt alkalmazottai által. A tevékenység tárgya az orvostudomány, az energia, a biotechnológia, az orvosi berendezések gyártása területén zajló tudományos és műszaki fejlesztések. A munka eredményeit az Orosz Föderáció találmányaira vonatkozó két szabadalom védi, amelyeket hat orosz diplomával és nemzetközi tudományos és gyakorlati konferenciával és kiállítással díjaztak.

A vállalkozás saját technikai bázissal, irodával és két gyártóüzemmel rendelkezik. Az alkalmazottak számát a termelési program intenzitásának mértéke határozza meg. A tudományos tanácsadók között vannak orvostudósok, akik közvetlenül dolgoznak regionális kórházakban, klinikákon, Krasznodar területének szanatóriumaiban és Moszkvában. Ajánlásaik képezik a tananyagok fő tartalmát.

Az Ecomag-1 generátor a legjobb jellemzőket, paramétereket és funkcionalitást tartalmazza. Nagyon könnyen kezelhető. egy rezonáns szinuszgenerátor, amelyet kis méretű mobil eszköz formájában készítenek. A tokban található: egy elektronikus mikroprocesszoros vezérlőegység az eszközhöz, valamint egy szinuszos rezgésgenerátor. A készülék teste kiváló minőségű, környezetbarát ABC műanyagból készült.

A termeket egyenileg kell elvamolni, adot es afat fizetni! Kulfoldi termek!

Mishin, eredeti, továbbfejlesztett készüléke, Garyaev készülékének a mintájára.