Sale!

Garyaev energia piramisa

18,000.00

Engedélyezett utánrendelésre

Információs és energiapiramis. Méretei a tövében háromszor három méter és két és fél magasak. Belső és külső kontúrrétegek alumíniumból és bronzból. Minden kapcsolódik a generált frekvenciabiztos elektromágneses mezőkhöz, amelyeket hanggá alakítanak át, amely előnyös biológiai információkat hordoz, és Gariaev mátrixai segítségével hordozza a Spintronic információkat.

Hullámgenetikai, információs és energiapiramis. Méretei:  háromszor három méter és két és fél magasak. Belső és külső kontúrrétegek alumíniumból és bronzból. Minden kapcsolódik a generált frekvenciabiztos elektromágneses mezőkhöz, amelyeket hanggá alakítanak át, amely előnyös biológiai információkat hordoz, és Garyaev mátrixai segítségével hordozza a Spintronic információkat. A piramis váza fa és rétegelt lemez. A készüléket kvarcpiramis koronázza. Szék van a belsejében a “lótusz” pozíció felvételéhez.

A nyelvi hullámok genetikai technológiája lehetővé teszi a genetikai-metabolikus spin orvosi információk rögzítését szilárd és folyékony hordozókon. A genetikai apparátus ezt a jelenséget arra használja, hogy saját kromoszómáira irányuló kéréseket intézzen a szükséges egészségjavító holografikus programok meghívásához.
A piramis felhasználja a természetes eredetű bioaktív anyagok egyenértékű információit egy személy egészségügyi céljaira és energiafejlesztésére. A piramis felkeresésekor a Gariaev kapszulát is használjuk. Az eljárások összessége munkamenetenként 1 órát vesz igénybe, ami lehetővé teszi a nyelvi hullám genetika elveinek emberi testre gyakorolt ​​hatásának objektív értékelését.

hu_HUMagyar