Zapper + õssejtes terápiás kiegészítõ

450.00

Megjelent az “Anti-parazita modul” értékesítése, amely képes csatlakozni a gyártó bármely generátorához!
Woldemar Ragel módszere – a humán elektroterápia módszere”
Dr. R. Clark Heald  kutatásai

LEÍRÁS
Az “Electrotherapy Module to Sinus Generator” egy nagyon egyszerű, de hatékony elektroorvosi eszköz. Főleg Dr. R. Clark Heald kutatásain alapul, és rokon Voldemar Ragel készülékével is.

A modult különféle kóros állapotokban, valamint különféle betegségek kezelésében és megelőzésében használják.

Voldemar Ragel módszerét több mint 50 éve alkalmazzák, és nagy hatékonyságot mutatott különféle betegségek, pl. nehéz. E módszer szerint Voldemar Ragel két szabadalmat kapott a találmányra:

1. Az 1995.10.10-i RU2045286C számú szabadalom „Method of electrotherapy by V.D. Ragel és a megvalósításához szükséges eszköz”;

2. RU2403072C2 számú, 2006.10.09-i szabadalom “Woldemar Ragel módszere – a humán elektroterápia módszere”.

Lehetővé teszi mind az akut, mind a krónikus betegségek hatékony kezelését, amelyek etiológiájában és patogenezisében a parazita, bakteriális és vírusfertőzések fontos szerepet játszanak. Ebben az esetben a fertőzések lehetnek nyilvánvalóak, nyíltak, manifesztálódóak, mint például influenza, akut légúti fertőzések, akut légúti vírusfertőzések, tüdőgyulladás stb., vagy rejtettek. Így például az onkológia bármely formája esetén egy bélparazita jelenlétét észlelik a beteg májában – a “fasciolopsis baski” trematoda. A készülék klinikai hatékonysága; nagyon magas (több mint 90%), az alkalmazási módszertantól függően. Ez a fajta terápia kombinálható bármely más típusával, például gyógyszeres terápiával, fizioterápiával, homeoterápiával, akupunktúrával stb. A modul helyes használat esetén a következő betegségek kezelésében hatékony: bármilyen akut fertőző betegség, mint például influenza, akut légúti terápia. fertőzések, akut légúti fertőzések, tüdőgyulladás és — stb., krónikus és visszatérő fertőzések, látens fertőző és parazita betegségek.

A kutatók kimutatták, hogy a gyenge impulzusáram a parazitákat is elpusztítja a szervezetben.

A modul használatának ellenjavallatai: terhesség és pacemaker jelenléte a betegben (szívritmuszavar), pacemaker jelenléte. Krónikus idegrendszeri rendellenesség. Határozatlan formáció jelenlétében nem kívánatos elektródákat alkalmazni a test ezen részére. A modul alkalmazása az orvos ajánlásait figyelembe véve történik.

Főbb műszaki jellemzők:

– A modul a váltakozó áramot egyenárammá alakítja, miközben a generátor frekvenciáját 280-340 kHz és amplitúdója (7-8V) között tartja.

AC mód amplitúdója (12-24V)

— a modul tápellátása a generátorról.

A szállítás tartalma:

átalakító modul – AC~DC, 2 kézi elektróda, szállítótáska.

A modul és az elektródák működőképességének ellenőrzése.

A modul jó állapotában, amikor a 0. mód engedélyezve van, egynél több LED nem világít. Ha az 1. mód engedélyezve van, mindkét LED világít. Ha a 2. mód engedélyezve van, a piros LED világít. Az elektródák teljesítményének ellenőrzése a TOP-on (gyorsító transzformátoron) keresztül történik, ehhez válassza le az elektródákat a modulról, és csatlakoztassa a TOP-hoz, amelyet viszont a generátorhoz kell csatlakoztatni. Fogja meg az elektróda műanyag részét, és érintse meg az érintkező sarkát. Az elektróda tetején lévő beépített LED-nek világítania kell. Ez azt jelzi, hogy az elektródák teljesen működőképesek.

Működési eljárás.

A modul a tekercs csatlakozón keresztül csatlakozik a generátorhoz.

A gomb helyzete 0 módban azt jelenti, hogy a modul le van tiltva. A kapcsoló 1-es állása „AC” üzemmódot jelent.A piros és a kék LED is világít. A 2. kapcsoló állása „Állandó áram” üzemmódot jelent Egy piros LED világít.

A terápiához szükséges elektródák kábelekkel csatlakoznak a modulhoz. Ebben az esetben meg kell figyelni az elektródon lévő kék rugalmas bemenet polaritását, más néven „negatív”, és meg kell egyeznie a modul kék rugalmas bemenetével. Ennek megfelelően az elektródán lévő piros rugalmas bemenetnek, más néven „pozitívnak” meg kell egyeznie a modul piros rugalmas bemenetével.

A modul alkalmazásának módja.

Akut betegségek esetén a következő eljárás javasolt:

Bekapcsoljuk a modult az 1. módban “váltakozó áram”

Miután korábban csatlakoztatta a generátorhoz, állítsa be az időt a generátoron 15 percre, az áramerősség 25%, tartsa az elektródákat a kezében 15 percig. A polaritás ebben az üzemmódban nem számít. (Bármilyen elektróda mindkét kezében tartható). Az elektródák feszültségének csekélysége miatt ebben az esetben általában nem jelentkeznek érzetek. 15 perc elteltével a generátor sípol és kikapcsol. Kapcsolja ki a készüléket, és tartson 20-30 perc szünetet. Kapcsolja be újra a készüléket, válassza ki a 15 perces üzemmódot és az 50%-os áramerősséget, és tartsa az elektródákat a kezében 15 percig. Ismét 20-30 perces szünet és 15 perces utolsó bezárás, átvisszük az áramerősséget 25% -os helyzetbe.

Háromszor megszakításokkal kötelező! Hasonló eljárást 2 óránként legalább 2-3 alkalommal meg kell ismételni.

Krónikus fertőző és parazitás megbetegedések, valamint látens fertőzések fennállása vagy gyanúja esetén naponta két eljárást végeznek a 2-es “egyenáramú” módban. Az elektródákat kézbe kell venni (piros hajlítású elektróda