Dr. Peter P. Garyaev, a biológiai tudományok doktora, rans és RAMTN

1984 óta, Peter P. Garjajev kutatni kezdett új területeken a genetikai kódolás teruleten és 1994-ben létrehozott egy új irányzatot a genetika – Genetics Wave, majd Lingvistiko – A Wave Genetics. Ebben a témában Peter P. Garyaev 1997-ben. megvédte doktori disszertációját fryazino. Bauman a HIAC-ban. A RANS és a RAMTN akadémikusává és a New York-i Tudományos Akadémia tagjává választották. A 2001-2002, Peter P. Garyaev , Kanada (Toronto), ahol kísérletileg megerősítette a helyességét az alapvető elképzelések lingvistiko – a hullám genetika. 2013-ban megalapította a “Institute Of Quantum Genetics” társaságot.

A Szovjetunió Tudományos Akadémiájának Fizikai és Technikai Problémák Intézetében (1984-1998g.g.) tudományos főmunkatársként és csoportvezetőként dolgozva Peter P. Garjajev két, korábban ismeretlen, szokatlan típusú DNS-memóriát talált. Ezt korrelációs lézerspektroszkópiával rögzítették.

Az első típus a DNS nemlineáris dinamikája (akusztika) az elsődleges mod-gerjesztések visszatérésével. Ez egy alapvető jelenség (nem a DNS stb. struktúrák szervezetek) Ez már régóta ismert a fizikában, mint “a jelenség a Fermi-Pasta-Ulam” (ellenőrizd FPU) és a memória nemlineáris rendszerek gerjesztése. A genetikai apparátus ezt a jelenséget használja fel a saját kromoszómáiban a holografikus programok hívására irányuló kérés kezelésére. Az ilyen kérések valósulnak meg a biológiai rendszerek a folyamatok a regenerációjaban a szervek és szövetek, Amikor azt szeretnénk, hogy hívja, a “visszatérés” az információ szerkezetét az emberi máj regeneriruemoj, a rák karmai, farka egy gyíknak, stb.. Ezek a “check-in”, Kutatásaink szerint, nem csak a DNS, hanem nukleoproteidam (Riboszómák), fehérjék és biostrukturam (kollagén, extracelluláris mátrix).

A második típusú memória a DNS-fantomhatás, azaz a dinamikus hullámkarakterű DNS-molekulák dinamikus hullámszerepén alapuló memóriakörnyezet. A környezet egy, például a tér a Cuvette rekesz spektrométer vagy tér, élő sejtek és szövetek. Azt is használják az organizmusok, hogy elhozza az egyik kvantum állapotát …. molekulák DNS fantomok formájában. A gyakorlatban ez megvalósítható, a szervezetben rejlő DNS-darabkák kvantummátrixainak mesterséges létrehozásában, kitölti és helyettesíti az elveszett DNS-darabkákat az emberekben a genetikai károsodásokhoz nem vezet. Például a cisztás fibrózisban az 508-as számú mutáció.

Egy másik jelentős része a munkánk a kiigazítás a jelenlegi kódolási modell tripletnoj fehérjék genetikai apparátusaban. A módosításaink lényege a, Mi a Riboszómák kontextuális orientációjának rendszere az RNS-en a fehérje bioszintézis folyamatában valosul meg. Ez azt jelenti, hogy bevezetjük az erős pozícióját a valódi (nem metaforikus) tekstovosti gének és a kvázi gondolkodó elmék a genom szamara, mint egy kvantum biocomputer. A biológiai rendszerek tudat- és gondolkodási szintjeivel kapcsolatos fraktáldimenziók fogalmának használata. És az utolsó kulcsfontosságú pont a világegyetem ‘ Boma ‘ Berkovica modelljének használata – technológiáink gyakorlati alkalmazásához.

Munkánk ezen szakaszai képezték az alapját a DNS genetikai kódolásban már kiemelkedő funkcióinak felülvizsgálatának és kiegészítésének. A Lingvistiko – hullám genom elmélete. Több tucat tudományos cikket publikáltunk a Moszkvai Állami Egyetem, a FIANa, az ISP RAS és külföldi kutatók főbb fizikusaival együttműködve. Megjelent három monográfia (szerzője Peter P. Garyaev). A szabadalmak és prioritások. Mindezek alapján alapvetően új korrekciós technológiát fejlesztettek ki egészségi állapotuk, aktív életük meghosszabbítása érdekében. Az egyik legfontosabb pont a feltörekvő technológiák egy kvantum programozás őssejtek természetes programokon keresztül, által használt emberi szervezetben.

Peter P. Garjajevet jelölték az orvosi Nobel-díjra, amelyre 2021-ben kerül sor.

hu_HUMagyar