Dr. Garyaev hullámgenetika & torziós technológiák

Életet támogató

Az életet támogató megoldások

Biztonságos posta

Biztonságos postázás

100% Megelégedettség

Megelégedettségi garancia

The furure is ZenPeak
Erzsébet Varga Strempelné
Erzsébet Varga Strempelné
Tovább olvasom
Rendeltem két mátrixot kardiovaszkulárist, és a csontrendszerre. Egy hete hallgatom a kardiovaszkuláris mátrixot, már első meghallgatás alatt, éreztem, hogy valami különleges, jó érzés kerít hatalmába. Időnként szoktam meditálni, talán ezért könnyebb megfigyelni jobban magamat vagyis, amit érzek. Ami azt jelenti,ha ülve hallgatom, ( fekve elalszom), oly erős meditatív állapotba hoz ami, egy fantasztikus testi könnyedséggel kezdődik,....
Csilla Mihalka
Csilla Mihalka
Tovább olvasom
Sziasztok 🙂 Szeretnem nehany hetes tapasztalatomat megosztani veletek Mishin keszulekkel kapcsolatban. En leginkabb izuleti problemara es gyomor problemara hasznaltam Terd izuletenek fajdalma mar egy alkalom utan jelentosen csokkent. 3-4 kezeles utan megszunt a fajdalom. Ugy erzem idonkent meg kell ismetelnem a kezelest, de tetszik az eredmeny 🙂 Gyomor problemanal vigyazni kell a teljesitmeny erossegenek allitasanal. ..
Nagyné Zsuzsa
Nagyné Zsuzsa
Tovább olvasom
Szia Roland! Hálával tartozom az ECOMAG gépedért és Neked, hogy az ideg becsípődésemet 2 nap alatt meggyógyította, pedig igencsak visitottam fájdalmamban a vállamtól az ujjam -hegyéig. Korábban ez 3- 4 vagy több hétig is elhúzódott a gyógyulás. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!! Hihetetlen,de igaz!Ölelés!
Agnes Kemeny
Agnes Kemeny
Tovább olvasom
Csont és izmok mátrix A fogamból egy nagy darab letörött, amikor kiderült, hogy egy kívülről nem látható szuvasodás évek óta ette belülről a fogamat. 6 fogorvosnál jártam, közben azonnal elkezdtem hallgatni minden nap többször a csontos mátrixot. Mindegyik azt mondta, hogy elhalt a fogam, mentegetheik, ami megmaradt, de igazából hosszú távon kuka. Az első fogorvosnál még valóban nem is éreztem semmit. A 4.-nél már a hideg tesztre érzetem valamit. Amikor a 6-ik kaparászta, szóltam, hogy ez fáj. Nem akarta elhinni, ezért ő is tesztelte hidegre, ami már annyira fájt, hogy érzéstelenítéssel kezelte tovább. Azt mondta, az, hogy a fogam még él, kb. akkora csoda, mintha a lezuhant, ripityára törött repülőből valaki a két lábán kisétálna. (És persze így menthető a fogam hosszú távra is, én pedig hallgatom továbbra is a csontos mátrixot.)
Gyogyito Tudat
Gyogyito Tudat
Tovább olvasom
Sziasztok😊 Örömmel ertesitelek Benneteket arrol, hogy a Gar#aev-es keszulekkel, a nagy tekerccsel kezeltem magam kb 3x, hanganyag nelkül es ujra visszajött az energiam, étvágyam, jo közerzetem. 🙏😊 A kezeles elött minden bajom volt, mert a hires/hirhedt virust elkaptam (nem akarom neven nevezni). Szedelegtem alig volt etvagyam. Ez hal Istennek a kezelesek utan megszünt. A mai napig is minden a legnagyobb rendben van. Köszönöm szepen.🙏
Előző
Következő

Munkatársaink

Legyél TE is csapattag! Kiemelt bérezés, magas szintū elismertség

Dr. Pjotr Petrovich Garyaev és Dr. Luc Montaigner, Nóbel díjas kutató munkásságát követjük, technológiáink fejlesztésében.

Tóth Roland Gábor

CEO – Ai-Xtech GmbH

A bioregulációt szem elõtt tartva a jelenleg elérhetõ legjobb szolgáltatásokat kínáljuk ügyfeleinknek. 

Dr. Csibi Zalán

CEO – Bioinformatics Clinic – Psychologist

Kis és középvállalkozások számára, gyors, pontos, nemzetközi adózással, kapcsolatos információkkal tudunk szolgálni.

Mag. Endre Kovács

Tax expert

Feliratkozok

Feliratkozok a hírlevélre!

SCAM

Wavegenetics.org

hu_HUMagyar